Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/pakkaukset/laatikot/pahvilaatikot-pikapohjalla-tarrasuljennalla-ja-repaisynauhalla/palautuslaatikot-tuplatarroilla-cp155-ja-cp69-sarjat/colompac-pahvilaatikko-cp69-02-tuplatarralla-28-2-x-19-1-x-9-cm

ColomPac pahvilaatikko CP69.02 tuplatarralla 28,2 x 19,1 x 9 cm

Kuvaus
CP69-sarjan laatikoissa on pikapohja ja erikoisominaisuutena kaksoistarra, joka mahdollistaa asiakkaan helpot tuotepalautukset
Hinta Hinta:  0,72 € (alv 0 %)
-
+
Hintaetusi, kun ostat vähintään
 • 500 KPL
  á:
  0,68 € (alv 0 %)
  ja säästä 6 %
Ominaisuudet
Tuotekoodi CP69.02
Saatavuus, jos ei varastossa 1-3 päivää
Leveys 28,20 cm
Korkeus 9,00 cm
Syvyys 19,10 cm
Tarrasuljenta Kyllä
Väri Ruskea
Paino 114 g
Myyntiyksikkö KPL
SaatavuusToimitusaika 1-3 päivää

Pahvilaatikko ja muut Pussikeskuksen pakkausratkaisut nopeuttavat ja tehostavat pakkaamista. Pussikeskuksesta löytyy pahvilaatikot kaikkiin tarpeisiisi, olet sitten pieni verkkokauppa tai iso lähettämö. Meihin luottavat niin maan suurimmat logistiikkayhtiöt kuin pienemmätkin toimijat. Kun tarvitset lähetyksiisi pahvilaatikon, joka minimoi pakkauksesi tilantarpeen, sekä varmistaa tuotteidesi saapumisen vastaanottajalle vahingoittumattomana, on Pussikeskuksen ColomPac-tuotesarjan pahvilaatikko paras valinta. Kaikki pahvilaatikkomme ovat FSC-sertifioituja, mikä takaa, että tuotteet tulevat hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuottavat ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä.

Pahvilaatikko ColomPac -sarjasta

 • Pahvilaatikot pikapohjalla
  Tavalliseen laatikkoon verrattuna, kaikissa myymissämme laatikoissa on pikapohja. Pikapohja tehostaa pakkausvaihetta huomattavasti, kun pohjaa ei tarvitse erikseen teipata, vaan pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon kestäväksi pohjaksi.
 • Korkeussäädettävät
  Pahvilaatikoissamme on tarvittaessa 1 cm:n välein tehtävä korkeussäätö. Laatikko muotoutuu korkeussuunnassa pakattavan tuotteen mukaan, joka edelleen tehostaa pakkaamisprosessia ja vähentää ylimääräisten täytteiden käyttöä ja sitä kautta kustannuksia. Korkeussäädettävillä laatikoilla voidaan myös välttää useiden erikokoisten laatikoiden varastointi, koska yhdellä laatikon pohjakoolla pystytään hoitamaan usemman kokoisen laatikon tarpeet.
 • Teipillä suljettavat laatikot
  Jokainen mallistomme pahvilaatikko sisältää teippisuljennan. Teippisuljennan avulla pakkaaminen edelleen tehostuu, koska erillistä teippaamista ei tarvita. Ylimääräiset teippikoneet ja teippirullat voi unohtaa. Pakkausvaiheessa ei tarvitse kuin irroittaa suojapaperi ja painaa laatikon kansi kiinni. Näin säästetään aikaa ja rahaa ja tuotteiden keräilyvaiheesta tulee tehokasta.
 • Repäisynauha
  Laatikoissamme on myös repäisynauha helppoon avaamiseen. Kun lähetyksesi saapuu vastaanottajalle on laatikko helppo ja siisti avata vakiona olevan repäisynauhan ansioista. Pieni, mutta hyvän laatuvaikutelman antava yksityiskohta, josta asiakkaat pitävät.
 • Personoitu pahvilaatikko
  Brändisi näkyminen ja erottautuminen on yksi haastavimmista ja tärkeimmistä asioista. Tähän ratkaisuna on painetut laatikot, joilla saat ilmeesi näkyviin helposti ja tehokkaasti.
ColomPac pahvilaatikko CP69.02 tuplatarralla 28,2 x 19,1 x 9 cm on ostettavissa 10:n erissä
CP69-sarjan laatikko on voittanut World Star Award 2013-palkinnon sen erinomaisista innovatioistaan. Laatikko on käyttövalmiina kolmessa sekunnissa, joka tehostaa pakkausprosessia merkittävästi ja säästää sitä kautta aikaa ja rahaa. Erillisiä teippejä ei tarvita ja asiakkaan käyttömukavuutta lisää repäisynauha avaamiseen sekä laatikossa oleva toinen tarrapinta helpoon sulkemiseen ja tuotteiden palauttamiseen. Laatikon sivussa myös suojaus, joka estää tuotteiden poistamisen laatikosta.

Back to top