Pussikeskus on muovittoman pakkaamisen edelläkävijä. Valikoimastamme löytyy nyt uusi, ympäristöystävällinen, kierrätettävä ja täysin muoviton aaltopussi (kts. kaikki aaltopussimme), jolla korvaat perinteiset kuplamuovipussit.

Muoviton ja kestävä

Aaltopussi on kokonaan kestävästä voimapaperista valmistettu täysin kierrätettävä sellupohjainen pakkaus.

Aaltopussin välissä oleva aaltopehmustekerros suojaa kuljetettavaa tuotetta tavanomaisilta suorilta iskuilta, painaumilta ja puhkaisuilta vastaavalla tavalla kuin totuttu muovia sisältävä kuplapussi.

Aaltopussissa on tuplapusseistammekin tuttu uskomattoman vahva monikerrospaperirakenne, joka suojaa jo itsessään useimmilta kuljetuksen ja käsittelyn rasituksilta.

Korvaa kuplamuovi ja turhat laatikot

Aaltopussin avulla korvaat paitsi kuplamuovipussit, myös pienemmät pahvilaatikot silloin, kun tuote ei tarvitse voimakasta tukea kuljetuksessa. Aaltopussit saat samankokoisina kuin kuplapussitkin. Valitsemalla oikean koon minimoit hukan.

Vinkki: suurempia pahvilaatikoita käyttäessäsi, voit aaltopussin avulla osastoida toisilleen herkkiä tuotteita. Ja pahvilaatikotkin saat tietysti meiltä.

Kaikin puolin edullinen

Yrittäjälle aina hyvä uutinen on, että aaltopussi on edullinen sekä yksikköhinnaltaan että pakkausprosessiltaan, ja tilaa säästävänä se pienentää rahtikustannuksia.

Myös painatuksella

Kuten muutkin pussituotteemme, myös aaltopussin saat omalla painatuksella. Ota yhteyttä tai toimita suoraan suunnitelma-aihiosi, niin teemme tarjouksen.

Vakiomallien väri on neutraali valkoinen, jolloin brändäät pussin helposti myös omalla sulkijateipillä tai -tarralla.