ColomPac:in erinomainen pahvilaatikkomallisto on täydentynyt erikoisvahvoilla, kaksinkertaisesta aaltopahvista tehdyillä laatikoilla. Uudet vahvat laatikot takaavat entistä painavampien tuotteiden turvallisen lähettämisen ja lähetysten ehjänä perillepääsemisen.

Uudet laatikot ovat luonnollisesti varustettu tutuilla ja pakkaamista helpottavilla ominaisuuksilla. Kaikissa laatikoissa on pikapohja joka tehostaa pakkausvaihetta huomattavasti, kun pohjaa ei tarvitse erikseen teipata, vaan pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon kestäväksi pohjaksi.

Teippisuljennan avulla pakkaaminen edelleen tehostuu, koska erillistä teippaamista ei tarvita. Ylimääräiset teippikoneet ja teippirullat voi unohtaa. Pakkausvaiheessa ei tarvitse kuin irroittaa suojapaperi ja painaa laatikon kansi kiinni. Näin säästetään aikaa ja rahaa ja tuotteiden keräilyvaiheesta tulee tehokasta.

Laatikoissa on myös repäisynauha helpoon avaamiseen. Kun lähetyksesi saapuu vastaanottajalle on laatikko helppo ja siisti avata vakiona olevan repäisynauhan ansioista. Pieni, mutta hyvän laatuvaikutelman antava yksityiskohta, josta asiakkaat pitävät.

Tutustu näihin vahvoihin uutuuslaatikoihin tästä linkistä