Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/fi/toimitustavat

Toimitustavat

DB Schenker logo

Pussikeskus Oy myy tuotteitaan vain yritysasiakkaille ja edellytämme Y-tunnusta. 

Toimitamme kaikki lähetyksemme perille toimitusosoitteeseen Kiitolinjan/DB Schenkerin kautta. Myös nouto rahtiterminaalista on mahdollinen ja siitä tulee sopia erikseen.


Kun tilaus on Pussikeskus Oy:ssä perillä ennen kello 14.00, lastaamme tuotteet saman päivän aikana ja lähetämme ne varastoltamme. Tuotteet ovat rahtiterminaalissa seuraavana päivänä, josta ne joko jaellaan toimitusosoitteisiin (Pääkaupunkiseutu) tai ne edelleenlähetetään aluellisiin jakeluterminaaleihin ja niistä edelleen jakeluun. Tyypillinen toimitusaika on 3-6 työpäivää tilauksen jättämisestä.

Jos kaikkia tilattuja tuotteita ei ole varastossa, olemme yhteydessä tilaajaan toimituksesta ja toimitusajan sopimisesta. Pääsääntöisesti tuotteet toimitetaan, kun kaikki tilatut tuotteet ovat saatavilla. Painettujen ja erikoistuotteiden toimitusaika sovitaan aina erikseen.

Koska tuotteet toimitetaan perille kuittausta vastaan, tilaaja sitoutuu olemaan vastaanottamassa toimitusta klo 8.00 - 17.00 välillä. Jos tilaaja haluaa poikkeusjärjestelyjä tai on tiedossa, että tilauksen toimittaminen perille vaatii erikoispalveluita kuten kerroskanto, lavatoimitusten purkaminen tms., tilaajan pitää niistä informoida "kommentti tilaukselle"-osiossa, jotta Pussikeskus Oy voi arvioida tuotteiden toimittamiseen vaikuttavat asiat. Jos toimittaminen vaatii rahdinkuljettajan soiton ennen tavaran toimittamista, pitää siitä mainita erikseen "kommentti tilaukselle"-osiossa. Näistä em. seikkojen ilmoittamatta jättämisestä tai tavaran toimittamisen keskeyttämisestä johtuvat ylimääräiset kulut voidaan veloittaa erikseen tilaajalta. Jos tilaaja tai tilaajan edustaja ei pysty olemaan vastaanottamassa lähetystä, mutta sen voi jättää esim. ovelle, mainitse tästä erikseen "kommentti tilaukselle"-osioon.

Toimituskulu verkkokaupasta on aina 19,-/toimitus alv 0%. Jos tuotteet vaativat lavan toimittamista varten, veloitamme lavan hinnan 6,50 (Teholava) tai 16,50 (Euro- ja FIN-lava) laskulla.

Back to top