Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/fi/tietoa-yrityksesta
Pussikeskus Oy


Pussikeskus Oy on yksi maamme johtavista paperinjalostajista huippuosaamisenaan erikoisvahvojen postituspakkausten valmistus ja markkinointi niin teollisuus- kuin konttorikäyttöönkin.


Helsingissä sijaitsevan perheyrityksen on perustanut Veikko Janhonen vuonna 1956. Vuosien myötä Pussikeskus on saavuttanut laadukkailla tuotteillaan myös kansainvälistä mainetta. Pussikeskuksen päämarkkina-alue on Suomi, mutta viennilläkin on keskeinen rooli Pussikeskuksen toiminnassa. Vienti suuntautuu erityisesti Englantiin ja Pohjoismaihin joihin pakkaustoimitusten lisäksi on asennettu useita Pussikeskuksen pakkauskoneita. Eri maiden postilaitokset tarjoavat Pussikeskuksen kestäviä ja ympäristöystävällisiä tuotteita valikoimissaan.

Veikko Janhonen oli synnynnäinen keksijä, jolla oli keksijän luonne. Suvun piirissä kulkee mm. tarina Keksintösäätiön 7000 markan apurahashekistä, joka edelleen makaa jossain - keksijä kun ei koskaan muistanut sitä lunastaa. Keksijänä hän oli kuitenkin valiojoukkoa: Patentti- ja rekisterihallitus nosti hänet nobelisti A.I. Virtasen ja Suomi-konepistoolin kehittäjän Aimo Lahden rinnalle esitellessään taannoin suomalaisten patenttien 150-vuotista taivalta. Jotta maanmainiot pakkauskeksinnöt eivät olisi jääneet vain työpajan hyllynkoristeeksi, isoisä Janhonen perusti 1950-luvulla Pussikeskuksen. Tänäkin päivänä isoisän perintö elää menestyvänä, dynaamisena perheyrityksenä.  


Menestyksen raaka-aineet ovat paperi, pahvi ja vankka osaaminen.

Pussikeskuksen pakkaustuotteilla on yksi tehtävä ylitse muiden: varmistaa lähetyksen pääsy ehjänä perille mahdollisimman kompaktissa muodossa. Et siis tarvitse kilokaupalla teippiä, narua ja kuplamuovia. Pakkauksemme myös näyttävät juuri siltä, miltä niiden pitääkin: kestäviltä. Ei krumeluureja, vaan yksinkertaisia ja toimivia pakettiratkaisuja. Isoisä Janhosen pitkälti toistasataa patenttia ja Pussikeskukselle myönnetyt kansainväliset innovaatiopalkinnot (Scanstar, Eurostar ja Worldstar) takaavat, että pakkaustemme toiminnallisuuden jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty, testattu ja käytännössä todistettu. Käytämme kaikessa omassa tuotannossamme vain sertfioituja raaka-aineita.

Pussikeskuksen tuotteita käyttävät Suomen johtavat lähetysalan yritykset kuten Posti ja Matkahuolto: Lue lisää

Uskomme, että aktiivinen panostuksemme tuotekehittelyyn sekä ympäristöystävällisyyteen ja laatuun takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden myös tulevaisuudessa.

Back to top