Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

Tuotteet 1-3 / 7

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Pussikeskus on muovittoman pakkaamisen edelläkävijä. Valikoimastamme löytyy nyt uusi, ympäristöystävällinen, kierrätettävä ja täysin muoviton aaltopussi (kts. kaikki aaltopussimme), jolla korvaat perinteiset kuplamuovipussit.

Muoviton ja kestävä

Aaltopussi on kokonaan kestävästä voimapaperista valmistettu täysin kierrätettävä sellupohjainen pakkaus.

Aaltopussin välissä oleva aaltopehmustekerros suojaa kuljetettavaa tuotetta tavanomaisilta suorilta iskuilta, painaumilta ja puhkaisuilta vastaavalla tavalla kuin totuttu muovia sisältävä kuplapussi.

Aaltopussissa on tuplapusseistammekin tuttu uskomattoman vahva monikerrospaperirakenne, joka suojaa jo itsessään useimmilta kuljetuksen ja käsittelyn rasituksilta.

Korvaa kuplamuovi ja turhat laatikot

Aaltopussin avulla korvaat paitsi kuplamuovipussit, myös pienemmät pahvilaatikot silloin, kun tuote ei tarvitse voimakasta tukea kuljetuksessa. Aaltopussit saat samankokoisina kuin kuplapussitkin. Valitsemalla oikean koon minimoit hukan.

Vinkki: suurempia pahvilaatikoita käyttäessäsi, voit aaltopussin avulla osastoida toisilleen herkkiä tuotteita. Ja pahvilaatikotkin saat tietysti meiltä.

Kaikin puolin edullinen

Yrittäjälle aina hyvä uutinen on, että aaltopussi on edullinen sekä yksikköhinnaltaan että pakkausprosessiltaan, ja tilaa säästävänä se pienentää rahtikustannuksia.

Myös painatuksella

Kuten muutkin pussituotteemme, myös aaltopussin saat omalla painatuksella. Ota yhteyttä tai toimita suoraan suunnitelma-aihiosi, niin teemme tarjouksen.

Vakiomallien väri on neutraali valkoinen, jolloin brändäät pussin helposti myös omalla sulkijateipillä tai -tarralla.

ColomPac:in erinomainen pahvilaatikkomallisto on täydentynyt erikoisvahvoilla, kaksinkertaisesta aaltopahvista tehdyillä laatikoilla. Uudet vahvat laatikot takaavat entistä painavampien tuotteiden turvallisen lähettämisen ja lähetysten ehjänä perillepääsemisen.

Uudet laatikot ovat luonnollisesti varustettu tutuilla ja pakkaamista helpottavilla ominaisuuksilla. Kaikissa laatikoissa on pikapohja joka tehostaa pakkausvaihetta huomattavasti, kun pohjaa ei tarvitse erikseen teipata, vaan pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon kestäväksi pohjaksi.

Teippisuljennan avulla pakkaaminen edelleen tehostuu, koska erillistä teippaamista ei tarvita. Ylimääräiset teippikoneet ja teippirullat voi unohtaa. Pakkausvaiheessa ei tarvitse kuin irroittaa suojapaperi ja painaa laatikon kansi kiinni. Näin säästetään aikaa ja rahaa ja tuotteiden keräilyvaiheesta tulee tehokasta.

Laatikoissa on myös repäisynauha helpoon avaamiseen. Kun lähetyksesi saapuu vastaanottajalle on laatikko helppo ja siisti avata vakiona olevan repäisynauhan ansioista. Pieni, mutta hyvän laatuvaikutelman antava yksityiskohta, josta asiakkaat pitävät.

Tutustu näihin vahvoihin uutuuslaatikoihin tästä linkistä  
Arvoisa asiakkaamme,

Pakkausten raaka-ainemarkkinat ovat edelleen kovassa myllerryksessä ja raaka-ainepulan johdosta paperien, kartonkien ja aaltopahvien hinnat ovat tänä vuonna nousseet reilusti, mikä heijastuu suoraan omaan pakkaustuotantoomme sekä pakkaustuotteiden sisäänostohintoihin. Myös muiden tuotannossamme käytettävien raaka-aineiden kuten liimojen ja painovärien sekä energian hinnat ovat jatkaneet nousuaan. 

Näistä meille tulleista hinnankorotuksista johtuen olemme pakotettuja korottamaan tuotteidemme hintoja 04.07.2022 lähtien. Korotus koskee kaikkia tuotteitamme ja hinnankorotus on suuruudeltaan +7%

Ennen 04.07.2022 tehdyt tilaukset toimitamme vanhoilla ehdoilla.

Teemme parhaamme, jotta pystymme jatkossakin takaamaan hyvän palvelutasomme ja hinnat tässä haastavassa tilanteessa.

Ystävällisin terveisin,

Pussikeskus Oy
Janne Janhonen
Toimitusjohtaja

Tuotteet 1-3 / 7

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Nouseva

Back to top