Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/fi/referensseja

Referenssejä

”Pussikeskus toimittaa Matkahuollolle pakkaamiseen tarvittavia pakkauspusseja ja laatikoita. Odotamme toimittajalta luotettavuutta sekä toimitusvarmuutta ja tuotteilta ensiluokkaista laatua, jotta voimme puolestamme tarjota omille asiakkaillemme parhaat mahdolliset pakkaukset aina oikeaan aikaan. Pussikeskus on pystynyt vastaamaan näihin tarpeisiin ja yhteistyö on sujunut kaikilta osin erinomaisesti”.

Petra Rusi, Markkinointipäällikkö, Oy Matkahuolto Ab

"Pussikeskus on Postin pitkäaikainen ja merkittävä yhteistyökumppani. Pussikeskuksen asiantuntemus ja kyky reagoida erittäin nopeasti usein vaativiinkin tarpeisiimme antaa meille toimintavarmuutta ja mahdollisuuden vastata asiakkaidemme vaatimuksiin niin postitoimipaikoissamme kuin logistiikkapalveluissamme".

Posti Sourcing, Posti Group Oyj

Ivana Helsinki

"Yksilöity, paperinen pakkauspussi on sekä ekologinen että kaunis tapa lähettää Ivana Helsinki tuotteita asiakkaille. Oma väritys ja slogan pussissa kertovat heti asiakkaalle, kuka lähettäjä on"

Pirjo Suhonen, Ivana Helsinki

Tavara-arpa

”Pussikeskuksesta löytyy kattavasti erilaisia pakkauksia meidän erittäin moninaisten tuotteiden lähettämiseen. Pussikeskuksen painatuspalvelun avulla saamme pakkauksemme kätevästi oikeilla maksumerkinnöillä ja logoilla varustettuina. Varastointipalvelusta saamme juuri tarvitsemamme määrän tuotteita oikeaan aikaan käyttöömme. Tämä helpottaa omien tilojemme käyttöä, eikä meidän tarvitse varata pakkauksille suurta tilaa varastossamme”

Riikka Willberg, Tavara-arpa ry

Back to top