Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/pakkaukset/laatikot/pahvilaatikot-pikapohjalla-tarrasuljennalla-ja-repaisynauhalla/palautuslaatikot-tuplatarroilla-cp155-ja-cp69-sarjat/colompac-pahvilaatikko-cp155-255-tuplatarralla-30-6-x-18-6-x-12-7-cm

ColomPac pahvilaatikko CP155.255 tuplatarralla 30,6 x 18,6 x 12,7 cm

Kuvaus
CP155-sarjan laatikoissa on pikapohja ja erikoisominaisuutena kaksoistarra, joka mahdollistaa asiakkaan helpot tuotepalautukset. Uudelleensuljettavan laatikon mitat 306x186x127mm.
Hinta Hinta:  0,69 € (alv 0 %)
-
+
Hintaetusi, kun ostat vähintään
 • 1680 KPL
  á:
  0,59 € (alv 0 %)
  ja säästä 15 %
Ominaisuudet
Tuotekoodi CP155.255
Saatavuus, jos ei varastossa 1-3 päivää
Leveys 30,60 cm
Korkeus 12,70 cm
Syvyys 18,60 cm
Tarrasuljenta Kyllä
Väri Valkoinen
Paino 130 g
Myyntiyksikkö KPL
SaatavuusToimitusaika 1-3 päivää

Pahvilaatikko ja muut Pussikeskuksen pakkausratkaisut nopeuttavat ja tehostavat pakkaamista. Pussikeskuksesta löytyy pahvilaatikot kaikkiin tarpeisiisi, olet sitten pieni verkkokauppa tai iso lähettämö. Meihin luottavat niin maan suurimmat logistiikkayhtiöt kuin pienemmätkin toimijat. Kun tarvitset lähetyksiisi pahvilaatikon, joka minimoi pakkauksesi tilantarpeen, sekä varmistaa tuotteidesi saapumisen vastaanottajalle vahingoittumattomana, on Pussikeskuksen ColomPac-tuotesarjan pahvilaatikko paras valinta. Kaikki pahvilaatikkomme ovat FSC-sertifioituja, mikä takaa, että tuotteet tulevat hyvin hoidetuista metsistä, jotka tuottavat ekologisia, sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä.

Pahvilaatikko ColomPac -sarjasta

 • Pahvilaatikot pikapohjalla
  Tavalliseen laatikkoon verrattuna, kaikissa myymissämme laatikoissa on pikapohja. Pikapohja tehostaa pakkausvaihetta huomattavasti, kun pohjaa ei tarvitse erikseen teipata, vaan pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon kestäväksi pohjaksi.
 • Korkeussäädettävät
  Pahvilaatikoissamme on tarvittaessa 1 cm:n välein tehtävä korkeussäätö. Laatikko muotoutuu korkeussuunnassa pakattavan tuotteen mukaan, joka edelleen tehostaa pakkaamisprosessia ja vähentää ylimääräisten täytteiden käyttöä ja sitä kautta kustannuksia. Korkeussäädettävillä laatikoilla voidaan myös välttää useiden erikokoisten laatikoiden varastointi, koska yhdellä laatikon pohjakoolla pystytään hoitamaan usemman kokoisen laatikon tarpeet.
 • Teipillä suljettavat laatikot
  Jokainen mallistomme pahvilaatikko sisältää teippisuljennan. Teippisuljennan avulla pakkaaminen edelleen tehostuu, koska erillistä teippaamista ei tarvita. Ylimääräiset teippikoneet ja teippirullat voi unohtaa. Pakkausvaiheessa ei tarvitse kuin irroittaa suojapaperi ja painaa laatikon kansi kiinni. Näin säästetään aikaa ja rahaa ja tuotteiden keräilyvaiheesta tulee tehokasta.
 • Repäisynauha
  Laatikoissamme on myös repäisynauha helppoon avaamiseen. Kun lähetyksesi saapuu vastaanottajalle on laatikko helppo ja siisti avata vakiona olevan repäisynauhan ansioista. Pieni, mutta hyvän laatuvaikutelman antava yksityiskohta, josta asiakkaat pitävät.
 • Personoitu pahvilaatikko
  Brändisi näkyminen ja erottautuminen on yksi haastavimmista ja tärkeimmistä asioista. Tähän ratkaisuna on painetut laatikot, joilla saat ilmeesi näkyviin helposti ja tehokkaasti.
ColomPac pahvilaatikko CP155.255 tuplatarralla 30,6 x 18,6 x 12,7 cm on ostettavissa 10:n erissä

Back to top