Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/fi/pakkaukset/pahvilaatikot/pahvilaatikot-pikapohjalla-tarrasuljennalla-ja-repaisynauhalla?p=4

Pahvilaatikot pikapohjalla, tarrasuljennalla ja repäisynauhalla

Pahvilaatikot pikapohjalla, tarrasuljennalla ja repäisynauhalla

Valitse Pussikeskuksen laadukas ja edullinen pahvilaatikko

Pussikeskuksen pahvilaatikko tekee lähettämisestä helppoa ja tehokasta. Säästät selvää rahaa, kun tuotteiden kerääminen ja lähetysvalmiiksi saattaminen ei vaadi ylimääräisiä työvaiheita laatikoiden erinomaisten ominaisuuksien ansioista. Parhaimmillaan koko pakkausprosessi voidaan miettiä uudelleen ja saada sitä kautta suuria säästöjä. Lähetyskustannuksissa voidaan säästää kun pakkaukset eivät vie ylimääräistä tilaa ja ns. ilman lähettäminen minimoidaan.

1. Pahvilaatikot pikapohjalla

Tavalliseen laatikkoon verrattuna, kaikissa ColomPac-pahvilaatikoissa on pikapohja. Pikapohja tehostaa pakkausvaihetta huomattavasti, kun pohjaa ei tarvitse erikseen teipata, vaan pohja lukkiutuu automaattisesti pakkausasentoon kestäväksi pohjaksi.

2. Korkeussäädettävät

Pahvilaatikoissamme on tarvittaessa 1 cm:n välein tehtävä korkeussäätö. Laatikko muotoutuu korkeussuunnassa pakattava tuotteen mukaan, joka edelleen tehostaa pakkaamisprosessia ja vähentää ylimääräisten täytteiden käyttöä ja sitä kautta kustannuksia. Korkeussäädettävillä laatikoilla voidaan myös välttää useiden erikokoisten laatikoiden varastointi, koska yhdellä laatikon pohjakoolla pystytään hoitamaan usemman kokoisen laatikon tarpeet.

3. Teipillä suljettavat laatikot

Jokainen ColomPac-mallistomme pahvilaatikko sisältää teippisuljennan. Teippisuljennan avulla pakkaaminen edelleen tehostuu, koska erillistä teippaamista ei tarvita. Ylimääräiset teippikoneet ja teippirullat voi unohtaa. Pakkausvaiheessa ei tarvitse kuin irroittaa suojapaperi ja painaa laatikon kansi kiinni. Näin säästetään aikaa ja rahaa ja tuotteiden keräilyvaiheesta tulee tehokasta.

4. Repäisynauha  

ColomPac laatikoissamme on myös repäisynauha helpoon avaamiseen. Kun lähetyksesi saapuu vastaanottajalle on laatikko helppo ja siisti avata vakiona olevan repäisynauhan ansioista. Pieni, mutta hyvän laatuvaikutelman antava yksityiskohta, josta asiakkaat pitävät.

5. Kaksoisteippi  

ColomPac on suunnitellut kaksi laatikkoamallistoa erityisesti verkkokauppoja ajatellen. Näissä laatikoissa on todella kätevä kaksoisteippi asiakkaan tuotteiden helppoon palauttamiseen. Palautettavat tuotteet samaan laatikkoon, teippi kiinni ja laatikko on valmis palautettavaksi. Taatusti ominaisuus jota asiakkaat arvostavat ja takaa verkkokauppiaalle tuotteiden palautukset vahingoittumattomina. Tutustu kaksoisteippilaatikoihin tästä.

6. Painetut laatikot  

Myös pahvilaatikot voidaan painaa haluamillasi elementeillä kuten logoilla. Ne voidaan myös "ylipainaa" eli tehdä laatikosta haluamasi värinen. Painetut laatikot ovat erikoistöitä ja tehdään laatikkotehtaalla tuotannon yhteydessä ja vaatii minimimäärän. Ota yhteyttä niin selvitetään mahdollisuus tuottaa yksilöity ja viimeistelty laatikko juuri Sinun käyttöön.


  

Tuotteet 73-76 / 76

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • ColomPac pahvilaatikko CP80.06 19,2 x 15,5 x 9,1 cm

  ColomPac pahvilaatikko CP80.06 19,2 x 15,5 x 9,1 cm

  Hinta Hinta:  1,29 € /KPL (alv 0 %)
  -
  +
  KPL
 • ColomPac pahvilaatikko CP80.08 30,5 x 21 x 9,1 cm

  ColomPac pahvilaatikko CP80.08 30,5 x 21 x 9,1 cm

  Hinta Hinta:  1,83 € /KPL (alv 0 %)
  -
  +
  KPL
 • ColomPac pahvilaatikko CP80.09 33,5 x 24,4 x 4,4 cm

  ColomPac pahvilaatikko CP80.09 33,5 x 24,4 x 4,4 cm

  Hinta Hinta:  1,99 € /KPL (alv 0 %)

  Loppu
  varastosta

 • ColomPac XL-sarjan pahvilaatikon kansi CP154.604001 57,7 x 38,9 x 9,7 cm

  ColomPac XL-sarjan pahvilaatikon kansi CP154.604001 57,7 x 38,9 x 9,7 cm

  Hinta Hinta:  2,10 € /KPL (alv 0 %)
  -
  +
  KPL

Tuotteet 73-76 / 76

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top