Uusi Pussikeskuksen verkkokauppapakkaus nostaa asiakastyytyväisyyden uudelle tasolle

Pussikeskuksen maineekkaat rahtipussit ovat saaneet rinnalleen uudet tuplatarralla ja repäisynauhalla varustetut pussit. Monikäyttöiset tuplapussit ovat jo nyt olleet nopeita ja vaivattomia ja ennenkaikkea ympäristöystävällisä, niin materiaalitaan kuin tilaasäästävänä ratkaisuna koko kuljetusketjussa. 

Uudet ominaisuudet mahdollistavat pussin uudellenkäytön ja tekevät sen helpoksi. Kun vastaanottaja on saanut lähetyksen, on se helppo avata repäisynauhan ansiosta. Jos tuote pitää palauttaa tai edelleenlähettää on se asiakkaalle nopeaa ja vaivatonta pussissa oleva toisen tarran ansiosta. Tuote pussiin, tarra kiinni ja se on valmiina lähetettäväksi. Ominaisuus jota asiakkaat arvostavat ja auttaa hyvän asiakaskokemuksen luomisessa.

                                                    

Luonnolliseti jos tuotteita ei tarvitse lähettää edelleen tai palauttaa, on pussi muuten uudelleenkäytettävissä lähettämiseen toisen tarran ansioista. Tai jos lähetystarvetta ei ole, Pussikeskuksen luontoystävälliset pussit soveltuvat vaikka kompostipussiksi - luonnollista ja ympäristöystävällistä.

Tutustu uutuuksiin tästä tai ota yhteyttä ja selvitetään pakkaustarpeesi tästä.