Tiesitkö, että suuri osa lähetyksistä "ylipakataan". Postituspussit ovat erinomainen vaihtoehto tuotteille, jotka eivät tarvitse erinomaista suojausta kuten tekstiilit tai myyntipakkauksessa olevat tuotteet - kuitenkin edellä mainittuja tuotteita pakataan edelleen esimerkiksi pahvilaatikoihin. Tällä tavalla pakattuna lähetykset vaativat pahimmillaan moninkertaisen tilan koko lähetysketjussa ja lisää kustannuksia sekä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ympäristölle. 

Ekologiset, paperista valmistetut postituspussit tehokkaaseen, mutta tarpeeksi suojaavaan pakkaamiseen löydät Pussikeskuksesta. Kaikki valikoimamme postituspussit on valmistettu sertifioiduista materiaaleista ja täyttävät kriittisemmätkin ympäristövaatimukset. Toisin kuin muoviset postituspussit, Pussikeskuksen tupla- ja näytepussit maatuvat täydellisesti, eivätkä väärin kierrätettyinäkään jää pilaamaan maailmamme meriä ja luontoa. Maamme suurimmat rahdintoimittajat kuten Posti ja Matkahuolto, ovat huomanneet omissa pakkaamis- ja lähetysprosesseissaan Pussikeskuksen postituspussien tuomat edut ja tehokkuuden. Parhaimmillaan Pussikeskuksen postituspussit toimivat painettuina erinomaisena markkinointivälineenä brändillesi. Tutustu painettujen pussien mahdollisuuksiin tästä.

Minkälainen postituspussi pitäisi valita? 

Jos tuotteesi ovat kevyitä eikä niissä ole teräviä reunoja, on oikea valinta Pussikeskuksen Näytepussi. Näytepussi on tehty yksinkertaisesta, vahvasta voimapaperista. Näytepussissa lähetät tehokkaasti mm. tekstiilejä. Jos taas tuotteesi on painavampi, on valintasi Pussikeskuksen maineikas Tuplapussi. Tuplapussi on kestävä, kaksinkertaisesta voimapaperista tehty pakkaus, jossa lähetät lähes mitä vain poislukien särkyvät ja suojaamattomat tuotteet. Verrattuna muoviseen postituspussiin, antaa paperinen lähetyspussi ryhdikkäämpää suojaa ja esimerkiksi tekstiilit pysyvät paremmin muodossaan eivätkä ole epämääräisenä myttynä pussin pohjalla. Koko postituspussivalikoiman löydät tästä. Tutustu myös muihin postituspakkauksiin.

Miksi valita postituspussit

1. Vähäinen tilantarve

Postituspussit vaativat kuljetettaessa ja varastoitaessa erittäin vähän tilaa. Pussit on taiteltu ja esimerkiksi pahvilaatikoihin verrattuna niiden tarvitsema tilantarve on vain noin kolmannes. Tämä säästää jo ennen varsinaista tuotteiden lähettämistä kuljetus- ja varastointikustannuksia. 

2. Helppo ja nopea pakkaaminen

Paperiseen postituspussiin on helppo pakata. Tuote on nopea sujauttaa pussiin, joka aukeaa automaattisesti tuotteelle ilman ylimääräistä pakkauksen kokoamista. Pussi muotoutuu täydellisesti tuotteen ympärille, eikä mitään ylimääräisiä suojausmateriaaleja tarvita. Kun pussi on kääritty, on se helppoa ja nopeaa sulkea vakiona pussissa olevan tarrasuljennan ansiosta. Tämä kaikki on suoraa rahansäästöä kun pakkaamiseen ei tuhraannu ylimääräistä aikaa. 

3. Tilansäästö koko lähetysketjussa

Kun tuotteet on pakattu postituspussiin, säästetään paljon tilaa koko lähetysketjussa. Esimerkiksi pahvilaatikoihin verrattuna, postituspussi tarvitsee jopa 50% vähemmin tilaa. Tämä tarkoittaa vähemmin lähetettäviä kuutioita, sitä kautta vähemmin postitushäkkejä, rahtiautoja jne. Eli koko lähetysketjussa rahansäästöä ja samalla luonnon huomioimista. 

4. Näkyvyyttä postituspussilla

Pussikeskuksen postituspussit ovat saatavissa myös painettuina yrityksesi ilmeellä. Kun haluat helppoa ja erittäin edullista näkyvyyttä, voimme suunnitella pussiisi painettavaksi yksinkertaisimmillaan esimerkiksi logosi. Jos haluat moniväristä näkyvyyttä, voidaan postituspussit painaa vaikka koko pussin peittäväksi markkinointivälineeksi, joka taatusti näkyy ja tuo huomioarvoa yrityksellesi. Tutustu esimerkkeihin tästä.