Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

Tuotteet 1-3 / 5

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva
Arvoisa asiakkaamme,

Viikolla 28 (8.-12.7.2019) on toimituksissamme yhteensattumien vuoksi poikkeusaikataulu. Tuona ajanjaksona emme toimita tuotteita varastostamme. Seuraava toimituspäivä on tiistaina 16.7.2019.
Arvoisa Asiakkaamme,

Pussikeskus Oy on tunnettu nopeista ja joustavista toimitusajoistaan. Haluamme, että yhteistyökumppaneillamme on tuotteitamme oikeat ja riittävät määrät varastossa, jotta toiminta voisi jatkua keskeytyksettä.

Kesä on tulossa ja myös meillä kesäloma-aika aiheuttaa haasteita ja pieniä muutoksia tuotantoon. Tästä syystä pyydämme huomioimaan toimintaanne suunniteltaessa, että Pussikeskus Oy:n tuotanto- ja toimitusajat muuttuvat ajalle 21.6. - 19.7.2019 seuraavanlaisiksi:

Painettavat- ja erikoistuotteet: ei tuotantoa em. ajanjaksolla

- V
arastotuotteita sekä valmiiksi painettuja varastoituja tuotteita toimitamme toimituspäivinä

Toimituspäivät kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja torstaina

Toivomme, että nämä muutokset eivät aiheuta ongelmia ja ennakoimalla asian yhdessä saamme toimitukset toimimaan. Tarvittaessa olkaa yhteydessä yhteyshenkilöönne tai 09-350 5060 / myynti@pussikeskus.fi

Tiesitkö, että suuri osa lähetyksistä "ylipakataan". Postituspussit ovat erinomainen vaihtoehto tuotteille, jotka eivät tarvitse erinomaista suojausta kuten tekstiilit tai myyntipakkauksessa olevat tuotteet - kuitenkin edellä mainittuja tuotteita pakataan edelleen esimerkiksi pahvilaatikoihin. Tällä tavalla pakattuna lähetykset vaativat pahimmillaan moninkertaisen tilan koko lähetysketjussa ja lisää kustannuksia sekä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ympäristölle.

Lue lisää

Tuotteet 1-3 / 5

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Back to top