Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

3 tuote(tta)

Nouseva

Tiesitkö, että suuri osa lähetyksistä "ylipakataan". Postituspussit ovat erinomainen vaihtoehto tuotteille, jotka eivät tarvitse erinomaista suojausta kuten tekstiilit tai myyntipakkauksessa olevat tuotteet - kuitenkin edellä mainittuja tuotteita pakataan edelleen esimerkiksi pahvilaatikoihin. Tällä tavalla pakattuna lähetykset vaativat pahimmillaan moninkertaisen tilan koko lähetysketjussa ja lisää kustannuksia sekä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ympäristölle.

Lue lisää

Tuotteidemme hinnat 2019

21.2.2019 12.37

Arvoisa asiakkaamme,

Viimeisen vuoden aikana tapahtuneista useista toimittajiemme hinnankorotuksista johtuen olemme pakotettuja korottamaan hintojamme viidella (5) prosentilla 1.4.2018 alkaen.

Työskentelemme tulevaisuudessakin lujasti pitääksemme kustannuksien nousujen aiheuttamat hinnankorotuspaineet minimissään.

Ennen 1.4.2018 tehdyt tilaukset toimitamme vanhoilla ehdoilla.

Pussikeskus Oy

Janne Janhonen

Toimitusjohtaja

Pussikeskus on laajentanut tuotevalikoimaansa erityisesti nettikauppoja silmällä pitäen. Pussikeskuksen uraauurtavat tuplapussit, kartonkikuoret ja kirjapakkaukset ovat saaneet rinnalleen erilaisia pahvilaatikoita niin pienen kuin isommankin tuotteen turvalliseen ja kestävään pakkaamiseen. Lisäksi olemme ottaneet valikoimiimme pakkaustarvikkeita kuten teippejä, suojausmateriaaleja, vanteita ja muita tarvikkeita.

Lue lisää

3 tuote(tta)

Nouseva

Back to top