Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

Tuotteet 1-3 / 4

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva
Arvoisa Asiakkaamme,

Pussikeskus Oy on tunnettu nopeista ja joustavista toimitusajoistaan. Haluamme, että yhteistyökumppaneillamme on tuotteitamme oikeat ja riittävät määrät varastossa, jotta toiminta voisi jatkua keskeytyksettä.

Kesä on tulossa ja myös meillä kesäloma-aika aiheuttaa haasteita ja pieniä muutoksia tuotantoon. Tästä syystä pyydämme huomioimaan toimintaanne suunniteltaessa, että Pussikeskus Oy:n tuotanto- ja toimitusajat muuttuvat ajalle 21.6. - 19.7.2019 seuraavanlaisiksi:

Painettavat- ja erikoistuotteet: ei tuotantoa em. ajanjaksolla

- V
arastotuotteita sekä valmiiksi painettuja varastoituja tuotteita toimitamme toimituspäivinä

Toimituspäivät kaksi kertaa viikossa, tiistaina ja torstaina

Toivomme, että nämä muutokset eivät aiheuta ongelmia ja ennakoimalla asian yhdessä saamme toimitukset toimimaan. Tarvittaessa olkaa yhteydessä yhteyshenkilöönne tai 09-350 5060 / myynti@pussikeskus.fi

Tiesitkö, että suuri osa lähetyksistä "ylipakataan". Postituspussit ovat erinomainen vaihtoehto tuotteille, jotka eivät tarvitse erinomaista suojausta kuten tekstiilit tai myyntipakkauksessa olevat tuotteet - kuitenkin edellä mainittuja tuotteita pakataan edelleen esimerkiksi pahvilaatikoihin. Tällä tavalla pakattuna lähetykset vaativat pahimmillaan moninkertaisen tilan koko lähetysketjussa ja lisää kustannuksia sekä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ympäristölle.

Lue lisää

Tuotteidemme hinnat 2019

21.2.2019 12.37

Arvoisa asiakkaamme,

Viimeisen vuoden aikana tapahtuneista useista toimittajiemme hinnankorotuksista johtuen olemme pakotettuja korottamaan hintojamme viidella (5) prosentilla 1.4.2018 alkaen.

Työskentelemme tulevaisuudessakin lujasti pitääksemme kustannuksien nousujen aiheuttamat hinnankorotuspaineet minimissään.

Ennen 1.4.2018 tehdyt tilaukset toimitamme vanhoilla ehdoilla.

Pussikeskus Oy

Janne Janhonen

Toimitusjohtaja

Tuotteet 1-3 / 4

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Nouseva

Back to top