Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
www.pussikeskus.fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

3 tuote(tta)

Nouseva

Tuotantomme on kesälomien vuoksi suljettu viikoilla 26-29 ja kyseisenä aikana ei painettuja tuotteita valmisteta. Jos tarvitset tuona aikana painettuja tuotteita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme myynti@pussikeskus.fi tai 09 350 5060 jotta osaamme varautua tarpeeseesi ja varmistaa tuotteiden saatavuuden.

Toimitukset varastoltamme toimivat koko kesän normaalisti.

Hyvää ja aurinkoista kesää!

Pussikeskus on laajentanut tuotevalikoimaansa erityisesti nettikauppoja silmällä pitäen. Pussikeskuksen uraauurtavat tuplapussit, kartonkikuoret ja kirjapakkaukset ovat saaneet rinnalleen erilaisia pahvilaatikoita niin pienen kuin isommankin tuotteen turvalliseen ja kestävään pakkaamiseen. Lisäksi olemme ottaneet valikoimiimme pakkaustarvikkeita kuten teippejä, suojausmateriaaleja, vanteita ja muita tarvikkeita.

Lue lisää

Tiesitkö, että suuri osa lähetyksistä "ylipakataan". Postituspussit ovat erinomainen vaihtoehto tuotteille, jotka eivät tarvitse erinomaista suojausta kuten tekstiilit tai myyntipakkauksessa olevat tuotteet - kuitenkin edellä mainittuja tuotteita pakataan edelleen esimerkiksi pahvilaatikoihin. Tällä tavalla pakattuna lähetykset vaativat pahimmillaan moninkertaisen tilan koko lähetysketjussa ja lisää kustannuksia sekä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ympäristölle.

Lue lisää

3 tuote(tta)

Nouseva

Back to top