Ajankohtaista

Verkkokauppoihin kattava valikoima erikoistuotteita

Pussikeskus on laajentanut tuotevalikoimaansa erityisesti nettikauppoja silmällä pitäen. Pussikeskuksen uraauurtavat tuplapussit ja kartonkikuoret ovat saaneet rinnalleen erilaisia pahvilaatikoita niin pienen kuin isommankin tuotteen turvalliseen ja kestävään pakkaamiseen.

Pakkaamisen nopeus ja helppous ovat olleet lähtökohtina nettikauppa- tuotevalikoimaa sunniteltaessa kuitenkaan pakkauksen suojaavutta unohtamatta. Esimerkkeinä tuplapussi, joka useimmiten antaa riittävän suojan jo myyntipakkaukseen pakatulle tuotteelle ja suojaa pakkauksen pintaa vahingoittumasta, mutta on pahvilaatikkopakkaamista erittäin paljon nopeampi pakata ja halvempi lähettää. Tämä takaa kustannustehokkaan lähettämisen. 

Kun tuote vaatii enemmin suojaavutta, löytyy Pussikeskusken valikoimista pahvilaatikoita edullisesta koottavasta peruslaatikosta, erilaisiin erikoislaatikoihin. Laatikkomallistossa on saatavilla versioita varustettuna tarranauhalla, avaamista helpottavalla repäisynauhalla tai skaalautuvuus sentin välein säädettävällä korkeudella. Tämä minimoi tarpeen pitää erilaisia ja erikokoisia laatikoita varastossa - helpottaa materiaalien hallintaa ja tuo tehokkutta toimintaan.  

Pussikeskusksen valikoimista löydät laadukkaat ColomPac-pakkaukset. ColomPac-mallistosta löytyy vaativiin tarpeisiin erilaisia pakkauksia, jotka laadukkuudellaan antavat lähetettävälle tuotteelle sen ansaitseman arvon. Tutustu tuotteisiin tästä

Myös vastaanottajan ensivaikutelma on tärkeä lähetystä vastaanotettaessa. Tästä syystä tuotteemme ovat laadukkaita ja myös näyttävät siltä. Tarvittaessa lähettäjän logo tai graafinen ilme on painettavissa kustannustehokkaasti pakkauksiimme.  

Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä juuri Sinun tarpeisiin soveltuva pakkausratkaisu! 

NäytepussiSyvätty CP141 Gruppe 72Kovikekuori

Takaisin