Pakkauskoneita joka käyttöön

 

Pussikeskus Oy on jo vuosikymmenien ajan valmistanut edityksellisiä, luotettavia ja tehokkaita pakkauskoneita. Pussikeskuksen pakkauskoneita on käytössä maailman johtavissa kirjateollisuusyrityksissä sekä mm. isoissa CD- ja DVD-levyjen verkkokaupoissa. Koneemme valmistetaan aina asiakaskohtaisina sovelluksina, juuri asiakkaan erityspiirteet ja -vaatimukset huomioon ottaen ja käytämme vain parhaimpia alihankkijoita ja komponentteja valmistuksessamme. Tällä takaamme asiakkaillemme sen, että kone on optimoitu juuri kyseiseen käyttöön ja täyttää vaativimmatkin laatustandardit kestävyyden suhteen.

Parhaimmatkin koneet tarvitsevat huoltoa ja ylläpitoa. Pussikeskuksen omat huoltoinsinöörit takaavat koneen mahdollisimman keskeytyksettömän toiminnan. Valmistamissamme pakkauskoneissa on etädignostiikkajärjestelmä, jolla pystymme tutkimaan koneen toimintaa ja tarvittaessa havaitsemaan ongelmakohdat ja puuttumaan niihin. Myös ohjelmistojen päivitys sekä tietyt säädöt voidaan tehdä etänä, jolloin koneen alhaallaoloaika lyhenee huomattavasti ja näin saavutetaan maksimaalinen hyötysuhde. 

Pystymme valmistamaan koneita eri tarpeisiin. Pienimmillään koneet yksinkertaisesti sulkevat pakkauksen ja näin oleellisesti nopeuttavat esimerkiksi verkkokaupan toimintaa. Monipuolisimmissa kokoonpanoissa kone on integroitu käyttäjän varastonhallintajärjestelmiin tehden kaiken alusta loppuun, lisäten jopa lähetyslistat ja laskut pakkaukseen, aina lähetystarrojen liimaamiseen asti.

Kun tarvitset luotettavan ja tehokkaan pakkauskoneen, ota yhteyttä ja rakennetaan juuri Sinun tarpeet täyttävä pakkauskone!

Haluan lisätietoja